divendres, 13 d’agost del 2010

A-27 Valls- Montblanc, aquesta si és una carretera necessària per al territori.


Ja pensava participar en la manifestació convocada aquest diumenge a Montblanc per demanar què el Ministerio de Fomento reprengui les obres de l’A 27 en el tram Valls-Montblanc, tot i què semblava que al final aquesta era una de les obres indultades.
Els companys d’ERC amb l’alcalde al davant tampoc van tirar enrera i vaig pensar què nosaltres també havien d’estar més quan aquesta havia estat una obra què es va començar a moure quan l’Andreu Mayayo era alcalde de Montblanc i una de les poques del territori que des d’ICV veiem necessàries.
La sorpresa ha estat avui en sentir les declaracions del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal què ha passat de l’optimisme al pessimisme en menys d'una setmana i ha mostrat el seu escepticisme respecte el compromís de Madrid de reprendre infraestructures que s’havien suspès per controlar el dèficit. Ha dit clarament què fins què no vegi la represa al BOE no es creurà al president Zapatero.
Ostres !! si això ho diu en Nadal, xungo així què ara si què me’n vaig cap a Montblanc a la mani i he invitat a traves del facebook què més gent s’hi apunti, perquè aquesta batalla no és d’ERC sinó de tota le gent què volem un territori més reequilibrat, què volem veure el túnel del Coll de l’Illa i com facilitem la mobilitat a la gent de la Conca . De la resta d’A 27 també ho tenim molt clar, no cal matxacar el territori ni duplicar infrastructures, tenim l’AP -2 per tant “LLIBREREM EL PEATGE” i rendibilitzem d’una manera sostenible una via, què ara té un us minoritari.
Com què encara crec amb la força de la gent, amb la societat civil què no es vol donar per vençuda, confio què aquesta força farà recapacitar el Ministre Pepiño !!!

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP