dilluns, 26 de juliol del 2010

ICV Reus, obrint un nou capítol



El dia 22 de juliol vaig assistir a l'assemblea dels companys i companyes d'ICV Reus. Amb aquesta trobada es culminava un procés que, en alguns moments, ha estat difícil o complicat, però necessari. Nosaltres que volem radicalitat democràtica en el nostre país hem de ser els primers en aplicar-la a casa nostra.No ens fan por els debats, ni la comparació d'idees i mètodes, ni la pluralitat. Aquestes són maneres per situar-nos de la millor manera possible per dur a bon terme les nostres polítiques.
Des d'aquí, agraeixo a la comissió gestora -que personalitzo en els companys Quim Besora i el Toni Puig- la seva feina que encarna els millors valors de la nostra organització. La seva feina ens ha permès avançar en el camí d'una prova que no serà fàcil: les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquesta tardor.Un camí en el que em sento acompanyada per molta gent.
Fa unes setmanes, el Joan Herrera deia que el futur està més obert que mai i a nosaltres ens correspon traslladar a la ciutadania la convicció que amb més transparència, amb més radicalitat democràtica i amb exigències fermes de debò, hi ha sortida d'esquerres a la crisi. Una sortida d'esquerres vinculada al catalanisme popular, a les polítiques socials i a la sostenibilitat.
I em sento satisfeta que els companys i companyes de Reus ens hagin marcat el camí que farà possible que jo mateixa, el Jaume Forcadell i el Salvador Queralt (com a mínim)portem la nostra veu al Parlament de Catalunya.

1 comentaris:

Anònim 11 d’agost del 2010, a les 13:51  

Amiable post and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP