divendres, 21 de maig del 2010

NO a AQUESTES mesures de reajustament econòmic

Llegeixo les mesures què ha pres aquesta tarda el Consell de Ministres recollides al Decret Llei i les declaracions dient què són necessàries i imprescindibles i què requereixen l'esforç col.lectiu.
El problema és què res d'això és cert, perquè de moment l'únic esforç és el dels treballadors/es i el dels sectors més febles, jubilats,depenents... Però a més el què és imprescindible a més de reduir les despeses és augmentar els ingressos i amb aquestes mesures això encara és més difícil.
Nosaltres no ens podem deixar arrastrar per aquesta deriva neolliberal què ha prés el PSOE al dictat dels mercats, nosaltres hem de traçar clarament quines líníes no traspassarem i de quines mesures ni som, ni volem ser corresponsables, amb lleialtat però amb valentia.
Hem de poder construir un altre full de ruta per a Catalunya, més just i equitatiu, però també més eficient i què respongui a les espectatives què la ciutadania té d'un govern d'esquerres. Aquest és ara el nostre repte i el nostre compromís.

2 comentaris:

Unknown 25 de maig del 2010, a les 9:59  

ja veig que només tens VIPs linkats al teu blog, be, jo de moment et faig publicitat i et linko al meu, jeje

Hortènsia Grau 26 de maig del 2010, a les 20:40  

Què va Xavier, el problema és què encara estic aprenent i què no tinc massa temps, així què tot plegat està "en construcción"

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP