diumenge, 21 de novembre del 2010

Intervenció a l’acte central de campanya 20112010


Avui el Punt a l’entrevista que publicava sobre mi i en la que demanava a diferents persones del territori que diguessin punts forts i punts febles, el Salomó Torres de la unió de Pagesos deia com punt fort “ que represento bé l’eix del programa ecosocialista”

CLAR QUE SI !! com tots i totes de vosaltres i aquesta és una de les nostres fortaleses.
A les eleccions ICV-EUIA anem a pel, vull dir que som nosaltres, el valor de les nostres idees, sense lobbies ocults al darrera, sense grups editorials, sense orquestres ni filharmòniques, solets i soletes amb el millor equipatge, amb els nostres valors, els de la formació que es personifiquen en cadascú de nosaltres:

LA CONVICCIÓ
LA COHERÈNCIA
EL COMPROMÍS
L’HONESTEDAT I LA GENEROSITAT

LA CONVICCIÓ, per això diem que aquests 7 anys de govern d’entesa han valgut la pena, hem estat decisius per canviar valors culturals hegemònics.
Nosaltres si que hem sigut valents, valents al departament d’Interior, canviant el concepte de seguretat, patrimoni històric de la dreta, i posant-la al servei de les persones, per preservar els seus drets i les seves llibertats, les de les dones a viure sense violència per exemple.
Enfrontant-nos als qui posen en risc la salut de les persones com a Tarragona amb les empreses químiques que no compleixen la normativa
O al departament de medi ambient, fent realitat el que fa 7 anys només era un slogan “Lo riu és vida, no al transvasament” .

LA COHERÈNCIA, per què diem el què farem ( no enganyem) , fem el què hem dit què faríem ( fins on ens han deixat els socis) i expliquem el què no hm pogut fer i perquè.
A Tarragona coherència es dir el mateix que a Reus, fugint dels debats estèrils de campanar i posant en el centre del discurs els problemes reals de l’àrea metropolitana : la mobilitat, la competitivitat.
Coherència es mantenir la mateixa postura envers la protecció dels animals siguin bous o braus i no entrar en falsos discursos identitaris per esgarrapar 4 vots.
Coherència és posar les polítiques de gènere en el moll de l’os del programa i a les dones en llocs decisius perquè puguin feminitzar la política.

EL COMPROMIS, per que estem compromesos amb els problemes reals del territori i de la seva gent, no amb els que les agendes dels grups de presio volen:
Compromís amb la lluita contra el cementiri nuclear i per la desnuclearització del nostre sud.
Compromís per que al Penedès no imposin un centre logístic, el CIM, sense consens ni participació que els hipotequi el futur en una sola direcció.
Compromís amb la Plataforma de Defensa del Ferrocarril i amb les persones de la Conca, de la Ribera, que ara no son lliures CIU parla de llibertat per moure’s cada dia si no tenen cotxe.
Compromís amb la gent del Priorat, del Montsià,que volen preservar els seus territoris, el Delta, els Ports, el Montsant posant en valor el paisatge i el que produeixen.

I per acabar HONESTEDAT I GENEROSITAT, com la d’en Daniel Pi, que tanca la nostra llista i que esta picant pedra i currant a tope per què jo sigui diputada o el Salva Matas, amb la seva feina invisible, o la Teresa Fortuny, sindicalista imprescindible.

Per tot això i a més perquè si mirem els altres programes són antics, rancis són de la vella economia, més del mateix de sempre,
NO TINGUEU POR, no tingueu vergonya, amb la cara ben alta demanem el vot per ICV-EUIA, als amics, a la famili, al bar on fem el tallat o anem a fer una copa.
Sense complexos, amb trempera i amb la força d’aquests valors guanyarem la batalla.
Gràcies

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP