dimecres, 3 de novembre del 2010

De la sol.litud de la Fàtima i la irresponsabilitat de l'alcaldessa


Fa poques hores que es coneix la sentència que condemna l’imam de Cunit i altres persones que van assetjar i maltractar psíquicament a la mediadora intercultural de l’Ajuntament de Cunit Fàtima Ghailan.
De manera clara i rotunda, la justícia ha considerat veritat la versió de la mediadora malgrat els greus problemes que la Fàtima ha tingut que sortejar per demostrar-ho. D'entrada un entorn hostil en el qual l'imam, part de la seva família i una petita part de la comunitat islàmica li feien boicot (per dir-ho suament) però també la mateixa alcaldessa del PSC i senadora Judith Alberich que va intentar minimitzar el conflicte entre la treballadora municipal i el líder religiós fins i tot no ratificant les declaracions de suport "perquè no se'n recordava"
Serveixi, doncs, de manera exemplaritzant el viacrucis de la Fàtima perquè mai més cap dona hagi de patir el boicot i la manca de suport per part dels seus superiors.
I per tots i totes, serveixi aquest exemple com a expressió de que qui anteposa les seves creences (ho acabem de veure en una pastoral de l'arquebisbe de Tarragona que demanana l'incompliment de lleis) al marc normatiu col·lectiu està no només profundament equivocat sino que contradiu l'esperit del nostre estat democràtic. El de tots i totes.

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP