dimarts, 26 d’octubre del 2010

Una llista que suma, una llista garantia de polítiques d'esquerres


A les portes de la universitat Rovira i Virgili,institució del territori que prenem com a símbol del coneixement, l'educació, la llibertat de pensament, la laicitat, ahir vam presentar la llista electoral d'ICV-EUiA a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.
No és la primera vegada que en formo part d'una candidatura al Parlament però sí que és un honor afegit per primer cop encapçalar-la. Estic segura de compartir el mateix pes de responsabilitat amb els companys que m'han precedit en aquest lloc: l'Agustí Forné, el Matias Vives,el miquel Lopez, el Víctor Gimeno, la Dolors Comas i el Daniel Pi.
També vull agrair la seva dedicació i compromís a les 28 persones que m'acompanyen en la defensa pública d'aquest projecte polític, especialment a la companya i amiga Carme Casas per la seva força i valentia. Aquestes dones i homes sumen diferents sensibilitats, representen de manera plural un territori com el nostre i mostren que ICV-EUiA defensa un projecte de país on totes les persones, sense discriminacions puguin desenvolupar els seus projectes de vida de forma autònoma. Tal com deia ahir davant la premsa ,en aquest acte protocolari de presentació ,crec fermament que la nostra candidatura és la idònia per continuar fent polítiques d'esquerres, més si tenim més força i aturar l'embestida d'aquesta dreta, què ja coneixem perquè l'hem patit durant 23 anys.
Gràcies companys i companyes!

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP