dimarts, 2 de març del 2010

NI CEMENTIRIS NI NUCLEARS


El divendres 26 de febrer a la Casa de l'Aigua a Tortosa, en Joan Herrera, en Sergi Saladié, i jo mateixa, presentats pel company Jaume Forcadell varem fer un acte en el què es va posar de manifest, una altra vegada, l'oposició d'ICV-EUIA a la instal.lació d'un magatzem de residus d'alta activitat al nostre territori en particular i a Catalunya. A més d'explicar totes les accions què tant al Congreso com al Parlament hem fet i fem al respecte.
El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb tres centrals en actiu, una en procés de desmantellament, una central tèrmica de cicle combinat, 3 polígons químics amb més de 38 establiments sotmesos a la normativa Seveso, amb una de les refineries més grans d'España, amb un dels episodis de contaminació per fangs tòxics del riu Ebre,... no podem, ni volem suportar més instal.lacions què comportin un risc per a la salut i el medi ambient.

Perquè ens estimem la nostra terra des del Gaià fins al Delta i perquè creiem què un altre model energètic és possible , què la solució no és un magatzem sinó aturar l'aixeta què produeix els residus, DEMANEM UN CALENDARI DE TANCAMENT DE LES NUCLEARS i estarem a Mora d'Ebre el diumenge 7 de març.

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP